BITCOIN BILLIONAIRES AUTHOR FORVENTER AKTIVA FOR Å VÆRE SOM VERDEN ENDRES SOM FACEBOOK

Bitcoin har potensial til å være revolusjonerende og har trukket sammenligninger med mange av de mektigste eiendelene og teknologiene på planeten. På eiendelssiden tjener den sin plass ved siden av gull og valutaer, mens en teknologi kan være like banebrytende som den personlige datamaskinen eller internett.

Forfatteren av boken Bitcoin Billionaires mener til og med, basert på sin nære erfaring med det sosiale nettverket, at kryptovalutaen kan bli like dramatisk verdensendrende som Facebook. Her er hvorfor dette kan være sant, og potensialet i kryptovalutaen kan være langt bredere enn noen forventer.

ER CRYPTOCURRENCY TECHNOLOGY LIKE KRAFTIG SOM INTERNETT OG PERSONLIGE DATAMASKINER?

Få eiendeler eller teknologier har noensinne eksistert som er like polariserende som Bitcoin. Noen mener at det vil redde verden fra seg selv og pågående problemer som velstandshull og myndighetsgrådighet. Andre kaller det rottegift, og slår kryptovalutaen hver sjanse de får.

Naysayers spenner fra Warren Buffett til Peter Schiff og Jamie Dimon, mens talsmenn inkluderer Twitter-sjef Jack Dorsey, Cameron og Tyler Winklevoss, og flere av dagens mest strålende unge, gründerhoder. Venturekapitalist og en av de mest sentrale figurene i dot com boom og veksten av internett, Marc Andreessen, sier at Bitcoin Circuit er like viktig som internett eller PC før det, og som disse teknologiene tar tid å vise sitt virkelige potensial.

Det var en gang en gang folk baserte e-post som „unødvendig“ og hevdet at ingenting ville erstatte folks dagsaviser.

En annen nyere sammenligning har blitt gjort av noen som er utrolig nær begge eksemplene, som sier at den ledende kryptovalutaen etter markedsverdi kan være like verdensendrende som Facebook en dag.

BITCOIN-MILLJARDÆRER OG DEN SOSIALE EKSPERIMENT FORFATTEREN SAMMENLAGER BITCOIN MED FACEBOOK

Sitatet er fra Bitcoin Billionaires-forfatteren Ben Mezrich, som kan snakke fra erfaring om begge emner. Boken husker Winklevoss Twins ‚første streif med kryptovalutaen, som tidlig investerte i eiendelen.

Cameron og Tyler var ikke fremmede for å finne tidlige teknologiske gjennombrudd og var pionerer ved siden av Mark Zuckerberg i begynnelsen av det som til slutt skulle bli Facebook i dag.

Mezrich skrev også romanen basert på den erfaringen, som var materialet som ble brukt i filmen, The Social Experiment.

Bitcoin kan på sett og vis betraktes som et økonomisk eksperiment, og som Facebook før det, når eksperimentet er vellykket og de rette troende og støttespillere kommer bak det, kan innovasjonen brukes til å forandre verden.

Hvordan Facebook har endret ting på godt og vondt, er oppe til debatt. Bitcoin vil imidlertid ha mye mer positive fordeler, noe som forbedrer personvernet i stedet for å ødelegge det.