Det populära Stablecoin-bandet cirkulerar nu på Bitcoin Cash Network

Den mest populära stablecoin-kopplingen ( USDT ) har officiellt myntats på Bitcoin Cash blockchain via Simple Ledger Protocol (SLP). Vid presstid är det bara 1 010 SLP-baserad USDT i omlopp, eftersom företaget Tether Limited verkar ge ut små belopp och testa SLP-ramverket.

Tether ( USDT ) är kungen av stablecoins i kryptoekonomin och enligt företagets öppenhetssida finns det mer än 9,8 miljarder dollar

Stablecoin är ett symbol som också är värd för ett antal blockchains inklusive Ethereum-nätverket, Omni Layer, Algorand, Tron, Liquid och EOS- kedjan. För inte så länge sedan avslöjade news.Bitcoin.com att tether ( USDT ) flyttade några mynt över till Bitcoin Cash ( BCH ) blockchain via Simple Ledger Protocol.

Tether Limiteds transparenssida visar nu att företaget har prutat och testat SLP-ramverket. Data hemsida simpleledger.info visar att det Tether laget har officiellt präglade 3.027 USDTs hittills på BCH kedjan.

Men 2 017 SLP-baserade USDT- tokens har bränts, vilket endast lämnar 1 010 SLP-baserade USDT i cirkulation vid tidpunkten för publiceringen. Stablecoins värt tusen dollar är inte mycket, men Bitcoin Cash-förespråkare tror att företaget helt enkelt testar SLP-infrastrukturen.

Simpleledger.info visar också att stafettpinnen är „levande“, vilket innebär att USDT-enheter kan myntas när som helst. Uppkomsten av den SLP-baserade USDT visar att tokenen föddes den 25 maj 2020. Sökning av termen „tether“ i databasen simpleledger.info visar också att det finns ett antal falska ‚tethers‘ människor har skapat sedan SLP-nätverket kom ut.

Det officiella USDT- token-IDet visas på Tether Limiteds officiella webbplats, tillsammans med saldot för tether på andra blockchains

Den SLP-baserade USDT- rika listan visar att den här adressen har de flesta stablecoins med en balans på 874,14 USDT vid publiceringen. Resten av mynten i omlopp sprids ut genom ett antal olika adresser.

Det största beloppet av USDT på någon blockchain hålls på ETH med 6 miljarder dollar i ERC20-baserade tethers hittills. Naturligtvis var Bitcoin Cash-fans både nöjda och skeptiska när det gäller utseendet på USDT: er på BCH .

På subreddit r / btc diskuterade BCH- fans den nyligen utgivna SLP-baserade USDT på forumet. Den 7 juli meddelade Sideshift.ai att Bitcoin Cash-versionen av USDT nu är live på byteplattformen.

BCH- förespråkare diskuterade också att hålla USDT: er på Bitcoin.com-plånboken tack vare den nyligen tillagda tillgångsfördelningen och stablecoin-funktionerna . På Twitter skrev Sideshift-teamet: „Var en av de första människorna som skiftade USDT på SLP.“